Huwelijkswebsite


Steeds meer koppels geven hun klassiek gedrukte uitnodigingen nog een originele extra touch door te kiezen voor een unieke huwelijkswebsite! Een logische evolutie gezien de digitalisering en het feit dat iedereen de dag van vandaag wel een smartphone

Jullie eigen prachtige unieke huwelijkswebsite

 
 

Steeds meer koppels geven hun klassiek gedrukte uitnodigingen nog een originele extra touch door te kiezen voor een unieke huwelijkswebsite! Een logische evolutie gezien de digitalisering en het feit dat de mensen vrijwel de hele dag door op het internet te vinden zijn. Een huwelijkswebsite met eigen branding (logo, kleuren, lettertype) past dus helemaal binnen deze tijd. Daarnaast is het ook de ideale manier om uitgebreid jullie verhaal te vertellen, huwelijkslocatie, programma en praktische informatie, dresscode, cadeautip… Bovendien kunnen jullie gasten via de website (met een logincode) laten weten of zij aanwezig zullen zijn of niet. Last but not least, kan je nadien jullie gasten laten meegenieten van jullie prachtige film en foto’s.

 
 
 
 
 
Gunther Vandecasteele

Of het nu gaat om een krachtige bedrijfsfilm, het overbrengen van een idee, of het in beeld brengen van één van de belangrijkste momenten in een mensenleven. Ik geloof dat je met film de mensen kan informeren, overtuigen, inspireren en ontroeren.

https://www.duchateaufilms.be
Volgende
Volgende

Second shooters gezocht!