Wat zal je filmen?

Ik kan de hele dag filmen. Vanaf de zenuwachtige ochtendvoorbereiding tot de euforie van de openingsdans.  Hebt u liever wat vroeger of wat later, geen probleem.  Daarom maken we eerst een afspraak om alles vast te leggen.


Waarom zou ik het gewoon niet aan nonkel Roger vragen om te filmen?

Dat zou u kunnen doen, maar dan alleen als nonkel Roger zijn familienaam Spielberg is, anders praten we van gebrekkig geluid en wankelende beelden met aanhoudende shots van de bruid haar voeten.  Uw vriend of familielid mag dan wel goede bedoelingen hebben maar het is zeer onwaarschijnlijk dat ze de juiste apparatuur hebben, alsook de knowhow en ervaring dat een “professional” wel heeft. Ook moeten ze bereid zijn om op de top van alle belangrijke momenten te filmen. Om een goede video te maken moet er zorgvuldig gezocht worden naar de beste invalshoeken en geanticipeerd worden op de beste momenten.  Uw trouwdag is gewoon veel te belangrijk om aan het toeval over te laten.


Zal de film zich met het huwelijk mengen?

Zeker niet! Een compliment dat ik vaak te horen krijg: “was er daar een cameraman, is me niet opgevallen”.  Ik was er zeker, en overal op de goede momenten en op de goede plaatsen, maar discreet. Zonder dat ik uw gasten moet lastig vallen.


Waarom zou ik u kiezen om mijn trouwfilm te maken?

Mijn stijl gaat meer naar de film toe. Ik maak uw film anders dan de huwelijksfilms die we in het verleden al gezien hebben.  Geen goedkope hartjeseffecten, filters of pijnlijke slowmotions maar vlotte en fascinerende beelden.  Met een creatieve en artistieke benadering tover ik uw film om tot een huwelijksfilm die u opnieuw en opnieuw wilt bekijken.


Vergeleken met sommige andere huwelijksvideografen liggen jou tarieven hoger?

Ik opteer niet voor bandwerk, maar hanteer een individuele aanpak op maat van elke klant.  Deze intensieve aandacht en aanpak voor elke detail betekent o.a. ook dat de montage vaak een aantal weken in beslag neemt.  De verwachtingen van de klant telkens opnieuw overtreffen komt op de eerste plaats. Ben je op zoek naar de goedkoopste videograaf die snel snel een doorsnee reportage in elkaar gooit, dan ben ik dus niet wat je zoekt.  Zoek je iemand die het bijzondere van jou huwelijksdag tot in de details vastlegt en je een tijdloze kwaliteitsfilm bezorgt, dan kan ik je wel helpen.     

In tegenstelling tot sommige andere videografen, zijn mijn tarieven trouwens all-in. Van voorbereidende gesprekken tot en met het eindresultaat op DVD.  Je weet vooraf wat je betaalt.                                                            


Hoe lang zal mijn film duren?

De film zal ongeveer 40 min. tot 50 min. duren bij het Premiere pakket.  Om de film dynamisch en fris te houden mag hij echt niet langer duren.  Zo kan iedereen er naar kijken. Zelfs iemand die niet aanwezig was op de dag zal met plezier de film uitkijken. Ook wordt de de DVD onderverdeeld in 3 hoofdstukken. “Play movie” “chapters” en “extra uncut”.  Daardoor staat er nog veel meer andere beelden op dan enkel de film zelf en heb je nog meer kijkplezier.


Kan ik me het veroorloven?

Mijn prijslijst is simpel en betaalbaar. Na al die maanden voorbereiding, het kleed, de bloemen, de zaal… Dan wilt u toch iedere minuut van die dag herinneren. Uw kleed en uw boeket kan je bewaren maar de levensechte herinneringen zullen komen van je film.


Moeten we het hele bedrag vooraf betalen?

Neen, je betaalt een  voorschot van 50% om de reservatie te bevestigen.  De andere helft betaal je pas als alles klaar en afgeleverd is.


We trouwen in het buitenland, is dat een probleem?

Neen, ik ben gebaseerd in Brugge, maar werk overal.  Uiteraard moet je voor een huwelijk in het buitenland wel op extra vervoerskosten- en verblijfskosten rekenen.


Hebt u nog vragen?

Laat dit dan weten via het contactformulier of telefonisch op 0473 890633